iCool Totem  Totem

kültéri párakapu, frissítőpont

A párakapuk – frissítő pontok a párolgási hőelvonás elvén működnek. Nagynyomású és hálózati nyomáson működő párakapukat forgalmazunk. Nincs mozgó alkatrészük, karbantartást nem igényelnek. A kültéri párakapu rendszerek előnye, hogy növelik a levegő páratartalmát, megkötik a port, polleneket. Üzemeltetésük kifejezetten előnyös gyermekek, idősek, légzési problémákkal küzdők számára. A speciális fúvókákon a víz finom szemcsékre porlasztódik, a környezeti hőelvonás hatására gyorsan elpárolog és több fokkal lehűti a levegőt. Tűző napon is kellemes körülményeket teremt, jelentősen növelve a komfortérzetet.

iCool ART párakapu nagyomású fúvókákkal, szivattyúval 

iCool ART párakapu nagynyomású fúvókákkal, szivattyú nélkül

Magas nyomásról működő kültéri párakapu
Ára: 873.645 Ft + ÁFA

 

Nagynyomású párakapu, párafüggöny Csepegés és rozsdamentes, 7 fúvókás íves acél párakapu (fél boltíves) tartozékokkal együtt.

Az ár tartalmazza: szűrő, nagynyomású szivattyú, 10 fm cső, rozsdamentes fittingek, nagynyomású párásító fúvókák.

Jellemzői

• cseppenés-mentes
(nagynyomású kialakítás miatt)
• rozsdamentes acél
• nincs vízlecsapódás, csak hűsítő érzés
• betonaljzatra szerelhető
dübeles kialakítással

A készletről érdeklődjön.

iCool Ivókút vandálbiztos

iCool rozsdamentes ivókút, vandál biztos, nyomógombos ivókútfejjel és bekapásgátlóval. A szerelő csomag tartalmazza a bekötéshez szükséges alkatrészeket is. (csaptelep, flexibilis vízbekötőcső, átalakító idomok)

iCool Art Soft párakapu

A hálózati víznyomásról működő hűvös köd rendszerek környezetbarát és energiatakarékos technológiát képviselnek. Működésükhöz a vízhálózathoz való csatlakozási lehetőség szükséges. Használatuk során egyéb energia felhasználást nem igényelnek.

Óvoda párahűtése kisnyomású párakapuval