iCooler
Mobil

adiabatikus hűtők

Ezek a mobil párologtató adiabatikus hűtő készülékek, mérettől függően 50-500 m2 szabad terület lehűtésére képesek.
Az adiabatikus hűtő berendezés abszolút környezetbarát, működése során nem használ fel és nem bocsát ki magából semmilyen mérgező vagy egyéb káros anyagot. A fizika törvényszerűségét kihasználva, a párolgás elvén hűti le környezetét. A hűtés során nem bocsát ki magából vízpárát, nem nedvesíti környezetét.

Kisnyomású párakapu
iCool Art Soft

Vandálbiztos kültéri
ivókút (kisnyomású)

Az adiabatikus hűtésről

Az adiabatikus hűtés során a rendszer keringeti a levegőt és párolgási folyamatok hőelvonó képességét is felhasználja a hűtéshez egy beépített víztartály segítségével. Ezáltal hatékonyabban hűt mint az egyszerű mobil klíma berendezések. Vízpárát nem bocsát ki, szűri a port és a polleneket, környezetbarát módon működik.

 

Nagynyomású párakapu, párafüggöny Csepegés és rozsdamentes, 7 fúvókás íves acél párakapu (fél boltíves) tartozékokkal együtt.

Az ár tartalmazza: szűrő, nagynyomású szivattyú, 10 fm cső, rozsdamentes fittingek, nagynyomású párásító fúvókák.

Jellemzői

• cseppenés-mentes
(nagynyomású kialakítás miatt)
• rozsdamentes acél
• nincs vízlecsapódás, csak hűsítő érzés
• betonaljzatra szerelhető
dübeles kialakítással

A készletről érdeklődjön.

iCool Ivókút vandálbiztos

iCool rozsdamentes ivókút, vandál biztos, nyomógombos ivókútfejjel és bekapásgátlóval. A szerelő csomag tartalmazza a bekötéshez szükséges alkatrészeket is. (csaptelep, flexibilis vízbekötőcső, átalakító idomok)

iCool Art Soft párakapu

A hálózati víznyomásról működő hűvös köd rendszerek környezetbarát és energiatakarékos technológiát képviselnek. Működésükhöz a vízhálózathoz való csatlakozási lehetőség szükséges. Használatuk során egyéb energia felhasználást nem igényelnek.

iC 9100 Mobil adiabatikus léghűtő (KÉSZLETEN, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ)